Страву, представлене вашій увазі, відрізняється не тільки незвичайним яскравим смаком і простотою в приготуванні, але і корисністю. А весь секрет в основному інгредієнті – печінки тріски, яку без зайвих сумнівів можна назвати кладезью вітамінів і корисних мікроелементів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печінка тріски – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Цибуля зелена – 50 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:


Щоб приготувати салат з печінкою тріски і яйцем, промиваємо яйця і відправляємо їх варитися. По готовності яйця треба охолодити. Очистіть, відокремте жовтки від білків. Жовтки натерти на дрібній тертці.


Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і наріжте дрібним кубиком. Вимийте зелений лук, позбавтеся від зайвої вологи і подрібніть.

Консервовану печінка тріски розминаємо виделкою.

Викладаємо на салатник подрібнені і перемішані жовтки з цибулею. Після цього відправляємо в салатник натерті на тертці білки і подрібнену печінку тріски. Все ретельно перемішуємо, після додавання кількох столових ложок олії, що залишився від консервованої тріски. Блюдо готове.

Новости