Салат з капусти з шинкою – те, що треба для обіду на швидку руку. Салат добре доповнить будь гаряче блюдо і порадує домашніх своїм смаком і легкістю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Капуста пекінська (маленька) – 1 шт.
  • Шинка – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир Пармезан – 130 гр.
  • Яблука (маленькі) – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з пекінською капустою і шинкою простий у приготуванні! Всі продукти нарізаємо тонкими смужками: огірок, яблуко без шкірки, сир і шинку. Відправляємо інгредієнти в салатницю.

Цибулину чистимо і ріжемо півкільцями. Ошпарюємо окропом на 2 хвилини і додаємо до салату.

Поділяємо листи капусти від качана. Акуратно вирізаємо тверду частину, залишаючи тільки зелені листи.

Підготовлені листи нарізаємо в салат. Але не занадто мілка, капуста повинна бути порізана на середні шматочки.

Перемішуємо всі інгредієнти салату. Солимо і перчимо за смаком.

Заправляємо салат майонезом і ще раз перемішуємо. Можна подавати до столу!

Новости