Ніжний салат з копченою ковбасою, яйцями і пекінською капустою виходить яскравим при додаванні в нього шматочків червоного солодкого перцю, жовтої кукурудзи та великої кількості зелені. У приготуванні не потрібно великої точності, оскільки наприкінці, нарізані компоненти, просто змішуються між собою.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Капуста пекінська – 230 гр.
- Копчена ковбаса – 160 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Кукурудза консервована – 220 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кріп – гілок
- Майонез – за смаком
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати салат з пекінською капустою і ковбасою легко! Пекінську капусту нашаткувати тонкими смужками. Особливу увагу потрібно приділити утолщениям в нижній частині аркушів: їх потрібно нарізати ще дрібніше. Викласти капусту в салатник великий.
Яйця зварити протягом 10 хв. після закипання в підсоленій воді, швидко перемістити в ємність з крижаною водою і дати охолонути. Зняти шкаралупу і нарізати великими кубиками, покласти до капусти.
Половину солодкого перцю звільнити від насіння і перегородок, нарізати тонкою соломкою довжиною приблизно 1,5 див. Додати в ємність з салатом.
Копчену ковбасу нарізати тонкою соломкою або нарізати кубиками.
Кукурудзу відкинути на друшляк. Коли зійде зайва рідина, додати зерна в салат.
Зелень промити, злегка обсушити і дрібно нашаткувати, відправити до інших подрібненим складових.
Вміст салатника перемішати.
Додати майонез і сіль, перемішати.
Вживати салат можна відразу ж, поки він не пустив зайвий сік.
Приємного апетиту!
Новости