Соковита м’якоть плодів авокадо і консервований тунець, приправлені соком лимона, розкриваються в одному екзотичному салаті новими яскравими смаками, роблять його не тільки корисним, але і поживним. Такий салат також підійде тим, хто знижує вагу і боїться набрати вагу, він легкий і низькокалорійний. Тунець може бути використаний як у власному соку, так і в масляній заправці, на любителя.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Тунець консервований – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Авокадо – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Лимонний сік – 50 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з тунцем і авокадо смачний! Із консерви злити воду, рибу перекладіть на обробну дошку, наріжте її середніми шматками, покладіть в салатник.

Стиглий авокадо вимийте, розріжте кожен навпіл і, провернувши проти осі обидві частини, видаліть кісточку. Не очищаючи фрукт, зробіть поздовжні і поперечні надрізи м’якоті і зніміть шкірку. Вийміть м’якоть, допомагаючи ложкою, і покладіть її до риби.

У цибулі видалити лушпиння, дрібно порубаєте ножем і перекладіть в салатник.

Огірок вимийте, розріжте хвостики і наріжте дрібним кубиком. Якщо шкірка товста або гірка – зріжте її. Покладіть шматочки зеленого овочу в загальну тарілку.

Вичавіть сік лимона в салат, додайте сіль і перець за смаком і акуратно перемішайте, щоб не розчавити рибні шматочки, вони повинні відчуватися в салаті окремим продуктом. Ваш салат готовий!

Приємного апетиту!

Новости