Салат з пекінської капусти повітряний і легкий, багатий вітамінами А і С. Додамо в нього яйце, зелень і заправити соусом. Такий свіжий, простий салат відмінно підійде до м’ясних і рибних гарячих страв, при цьому приготувати його зовсім легко. Якщо заправити салат сметаною – вийде більш полегшений варіант для тих, хто стежить за фігурою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста пекінська – 0.5 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – 30 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з пекінською капустою і яйцем просто! Яйця зваріть круто і перекладіть в крижану воду остигати. Кріп вимийте і покладіть в тарілку, щоб стекла вода. З капусти зніміть верхні пошкоджені листя.

Нашаткуйте капусту дрібно, трохи посоліть, якщо капуста жорсткувата – пам’ятаєте її руками.

Порубаєте дрібно кріп і додайте до капусти. Можна додати так само петрушку або листя шпинату, при бажанні.

Зварені яйця розріжте навпіл і потім на пластини.

Покладіть в салат, майонез і перемішайте.

Приємного апетиту!

Новости