Салат з пекінської капусти повітряний і легкий, багатий вітамінами А і С. Додамо в нього яйце, зелень і заправити соусом. Такий свіжий, простий салат відмінно підійде до м’ясних і рибних гарячих страв, при цьому приготувати його зовсім легко. Якщо заправити салат сметаною – вийде більш полегшений варіант для тих, хто стежить за фігурою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста пекінська – 0.5 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Майонез – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з пекінською капустою і яйцем просто! Яйця зваріть круто і перекладіть в крижану воду остигати. Кріп вимийте і покладіть в тарілку, щоб стекла вода. З капусти зніміть верхні пошкоджені листя.
Нашаткуйте капусту дрібно, трохи посоліть, якщо капуста жорсткувата – пам’ятаєте її руками.
Порубаєте дрібно кріп і додайте до капусти. Можна додати так само петрушку або листя шпинату, при бажанні.
Зварені яйця розріжте навпіл і потім на пластини.
Покладіть в салат, майонез і перемішайте.
Приємного апетиту!
Новости