Омлет в салаті можна зустріти нечасто, але варто хоч один раз спробувати, і ви точно увімкніть цей рецепт в свій повсякденний раціон. Тим більше, що готується цей салат із всіх доступних інгредієнтів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 80 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Шинка – 150 гр.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Петрушка – 1 пучок
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Лимонний сік – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з шинкою і омлетом. У мисці змішайте яйця і сметану, посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком. Злегка збийте отриману масу. На соняшниковій олії посмажте тонкий омлет, дайте йому трохи охолонути.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями, додати до цибулі цукор, сіль, лимонний сік і залиште на 10 хвилин маринуватися.
Шинку і огірки наріжте невеликими брусками.
Остиглий омлет наріжте тонкими смужками.
Перекладіть в миску шинку, огірки, омлет, цибулю і зелень, посоліть і приправте за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Салат можна приготувати на сніданок замість яєчні з шинкою.
Приємного апетиту!
Новости