Цей салат, безсумнівно, викличе захват у любителів ситних, поживних і в той же час нескладних в приготуванні страв. Величезним достоїнством такого салату є його універсальність: блюдо чудово впишеться як в повсякденну, так і у святкове меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля червона – 400 гр.
- Сухарі – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 60 гр.
- Сир Пармезан – 30 гр.
- Майонез – 4 ст. л.
- Кріп – 2 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з сухариками і сиром? Для початку необхідно розкрити банку з консервованою квасолею і злити з неї всю зайву рідину. Викладаємо квасоля в окрему тарілку.
Туди ж відправляємо сухарики.
Очищаємо цибулину, подрібнюємо її і відправляємо до загальної маси.
Попередньо зварене яйце нарізаємо дрібним квадратиком.
Кріп промиваємо під струменем проточної води, подрібнюємо і також відправляємо в загальну тарілку.
Залишилося заправити салат майонезом і дати йому настоятися в холодильнику мінімум годину. Перед подаванням страву потрібно посипати тертим сиром і за бажанням прикрасити зеленню.
Новости