Оригінальний салат з цікавим поєднанням продуктів приготувати нескладно. Салат вийде ситним і зробить ваш обід незвичайним і вишуканим. А вміст білка і жирів в тарілці такого салату, зарядить енергією і наповнить організм вітамінами. Тунець для приготування краще використовувати у власному соку, адже масло дасть зайву жирність і калорійність і так ситного страви.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Авокадо (середній) – 3 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Тунець консервований – 420 гр.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Кінза – 1 пучок
- Сіль морська – 1 ч. л.
- Лимон – 0.5 шт.
- Перець чорний мелений – на кінчику ножа
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з тунцем, авокадо і огірками легко! З банки з тунцем злийте рідину і наріжте рибу тонкими смужками.
Авокадо очистіть, видаліть кісточку і наріжте тонкими шматочками.
Огірок промийте, обріжте хвостики і дрібно наріжте.
З лука зніміть піну, розділіть на 4 частини і подрібніть.
В мисці для салату зберіть всі інгредієнти і перемішайте. Вимийте зелень, просушіть і дрібно нарубаєте, додайте її в миску.
Полийте салат соком лимона, приблизно 2 столовими ложками, додайте оливкову олію, приперчите і посоліть за смаком.
Перемішайте вміст миски, щоб всі інгредієнти просочилися заправкою. Відразу ж подавайте це свіже і красиве блюдо на стіл.
Приємного апетиту!
Новости