Готується такий салат в мить ока. Він відмінно підійде для швидкого здорового перекусу. Каперси «задають» настрій салату і забезпечують йому яскравий, незабутній смак.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець консервований – 120 гр.
- Листовий салат – 1 пучок
- Помідори черрі – 10 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Каперси – 20 гр.
- Сіль – за смаком
- Бальзамічний оцет – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з тунцем і каперсами? Помідори черрі промити, обсушити і нарізати на чотири частини. Огірки промити, обсушити і нарізати кружечками, які потім розрізати на четвертинки.
Листя зеленого салату промити, обсушити і порвати руками на невеликі шматочки. У глибоку салатницю скласти четвертинки помідорів чері, шматочки огірка і зеленого салату. Додати каперси.
Тунець дістати з банки, розім’яти виделкою на дрібні шматочки, викласти в салатницю до решти інгредієнтів.
Салат полити бальзамічним оцтом за смаком, посипати дрібкою солі і чорним меленим перцем. Акуратно перемішати і подавати до столу. Рекомендується не відкладати подачу на стіл на довгий час, так як салат втратить свіжість і виділить рідина.
Приємного апетиту!
Новости