Готується такий салат в мить ока. Він відмінно підійде для швидкого здорового перекусу. Каперси «задають» настрій салату і забезпечують йому яскравий, незабутній смак.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тунець консервований – 120 гр.
  • Листовий салат – 1 пучок
  • Помідори черрі – 10 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Каперси – 20 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Бальзамічний оцет – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з тунцем і каперсами? Помідори черрі промити, обсушити і нарізати на чотири частини. Огірки промити, обсушити і нарізати кружечками, які потім розрізати на четвертинки.

Листя зеленого салату промити, обсушити і порвати руками на невеликі шматочки. У глибоку салатницю скласти четвертинки помідорів чері, шматочки огірка і зеленого салату. Додати каперси.

Тунець дістати з банки, розім’яти виделкою на дрібні шматочки, викласти в салатницю до решти інгредієнтів.

Салат полити бальзамічним оцтом за смаком, посипати дрібкою солі і чорним меленим перцем. Акуратно перемішати і подавати до столу. Рекомендується не відкладати подачу на стіл на довгий час, так як салат втратить свіжість і виділить рідина.

Приємного апетиту!

Новости