Салат з тунцем і картоплею – це неймовірно ситне, смачне і разом з тим простий рибне блюдо. Ніжний тунець не тільки дуже корисний, але також відмінно поєднується з різними овочами! Такий салат можна подавати окремо або доповнити його смачним гарніром. Він урізноманітнює звичне меню і порадує цікавою ароматною композицією!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Картопля – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Помідори черрі – 6 – 7 шт.
- Листовий салат – 1 пучок
- Цибуля червоний – 1 головка
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Оцет яблучний 6% – 1 – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Суміш перців – за смаком
- Базилік свіжий – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з тунцем і картоплею смачний! Закипятим воду і відваримо в неї картоплю, краще всього в мундирі. Потім дамо йому охолонути і знімемо шкірку. Наріжемо кубиками.
Також відварюємо яйця. Очищаємо і ріжемо на половинки, а їх ще на кілька часточок.
Цибулину позбавляємо від лушпиння, нарізаємо кільцями або півкільцями.
Перець розрізаємо і виймаємо насіння. Розрізаємо його смужками.
Черрі промиваємо і ріжемо на дві частини.
Також промиваємо огірок нарізаємо кружечками.
Тепер викладаємо листя салату в глибоку тарілку. На них викладаємо підготовлені продукти.
Відкриваємо консерву, зливаємо зайву воду. І розминаємо рибку, щоб вона була невеликими шматочками. Додаємо тунець в салат.
Приготуємо заправку. Для цього змішаємо оливкова олія, оцет, лимонний сік, цукор і сіль, а також спеції за смаком. Заправляємо салат і розмішуємо.
Промиваємо та нарізаємо базилік, посипаємо їм салат перед самою подачею.
Приємного апетиту!
Новости