Перед вами простий рецепт салату з використанням консервованого тунця. Додавання пекінської капусти робить салат свіжим, а пікантна заправка вносить азіатські нотки. Такий салат – це відмінний варіант як для сімейного вечері, так і частування гостей. Його приготування не займає багато часу і коштів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Тунець консервований – 400 гр.
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 400 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Соєвий соус – 50 гр.
- Масло оливкове – 100 гр.
- Лимонний сік – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати салат з тунцем і пекінською капустою, і кукурудзою, і яйцем просто! В першу чергу необхідно відварити яйця круто. Ставимо їх на вогонь і після закипання продовжуємо варити ще 8 хвилин. Після цього остуджуємо яйця в холодній воді.
Переходимо до підготовки пекінської капусти. Добре промийте її водою, струсніть листя капусти, щоб позбутися від зайвої рідини.
Після того, як пекінська капуста обсохне, приступаємо в нарізці. Озброївшись ножем, подрібнюємо її у вигляді тонких смужок. Грубу частину капусти не використовуйте, інакше салат буде не таким ніжним.
Відкриваємо консервований тунець, зливаємо з нього рідину. Можна злегка розім’яти рибу виделкою і тільки потім відправити в салатник до капусти.
Охолоджені яйця подрібнюємо ножем кубиками або натираємо на крупній тертці.
Відкриваємо консервовану кукурудзу і додаємо її разом з нарізаними яйцями до решти інгредієнтів.
В окремій ємності необхідно змішати наступні компоненти – оливкова олія, лимонний сік і соєвий соус.
Останній крок – поливаємо готової заправкою салат і подаємо до столу.
Приємного вам апетиту!
Новости