Рецептів салату з консервованим тунцем існує безліч. На цей раз пропонуємо вашій увазі листковий салат, де в якості компаньйонів до рибці обрані такі нескладні інгредієнти, як відварена картопля, морква, яйця і цибулю. Кожен шар промащується майонезом або покривається сіточкою з майонезу. Салатні шари можна солити і перчити за смаком.у.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Тунець консервований – 1 банка
  • Морква – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з тунцем шарами? Відваріть картоплю і моркву в мундирах, а також яйця круто і очистити. Цибулю очистіть.

Шар тертої картоплі викладіть на блюдо першим, потім промажте майонезом.

На картоплю викладіть тунець, заздалегідь розмішавши його вилкою з маслом, в якому він знаходився в банку.

Цибулю, дрібно нарізаний, викладіть на рибу та промажте все майонезом. Щоб цибуля не гірчить, його можна спочатку залити окропом на пару хвилин і відцідити. Можна використовувати і мариновану цибулю.

Далі – шар тертої морквини + сіточка з майонезу.

Яйця йдуть останнім шаром, їх можна розділити на білки і жовтки і прикрасити верх салату на свій розсуд. Наполягайте салат перед подачею пару годин у холоді, під харчовою плівкою.

Приємного апетиту!

Новости