Рецептів салату з консервованим тунцем існує безліч. На цей раз пропонуємо вашій увазі листковий салат, де в якості компаньйонів до рибці обрані такі нескладні інгредієнти, як відварена картопля, морква, яйця і цибулю. Кожен шар промащується майонезом або покривається сіточкою з майонезу. Салатні шари можна солити і перчити за смаком.у.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Морква – 2 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Майонез – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з тунцем шарами? Відваріть картоплю і моркву в мундирах, а також яйця круто і очистити. Цибулю очистіть.
Шар тертої картоплі викладіть на блюдо першим, потім промажте майонезом.
На картоплю викладіть тунець, заздалегідь розмішавши його вилкою з маслом, в якому він знаходився в банку.
Цибулю, дрібно нарізаний, викладіть на рибу та промажте все майонезом. Щоб цибуля не гірчить, його можна спочатку залити окропом на пару хвилин і відцідити. Можна використовувати і мариновану цибулю.
Далі – шар тертої морквини + сіточка з майонезу.
Яйця йдуть останнім шаром, їх можна розділити на білки і жовтки і прикрасити верх салату на свій розсуд. Наполягайте салат перед подачею пару годин у холоді, під харчовою плівкою.
Приємного апетиту!
Новости