Салат з яловичиною і болгарським перцем готується дуже просто. Головне – вибрати якісне, ніжно м’ясо і заздалегідь відварити його. Таке блюдо досить ситна, так що використовувати його можна як закуску, але і як варіант обіду або вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Помідори черрі – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Петрушка – 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 50 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з яловичиною і болгарським перцем. Попередньо необхідно яловичину відварити в підсоленій воді на середній температурі плити протягом, як мінімум, години. До кінця варіння волокна м’яса повинні бути м’якими. М’ясо виймаємо з бульйону і даємо йому повністю охолонути.

Яловичину нарізаємо тонкими короткими смужками упоперек волокон.

Болгарський перець промиваємо, видаляємо ніжку і насінну коробочку. М’якоть нарізаємо тонкими смужками. Для більшої естетичності, розмір смужок повинен бути близький до розміру шматочків м’яса.

Помідори промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кожен на дві половинки. Цибулю очищаємо від лушпиння і гострим ножем нарізаємо його на тонкі прозорі півкруги. Промитий і обсушенный кріп з петрушкою також дрібнийпро ріжемо.

В глибоку салатницю викладаємо нарізану яловичину, помідори, смужки перцю, цибулю і зелень.

Поливаємо салат олією, додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Акуратно перемішуємо і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Новости