Красивий і ситний салат з тунця можна подати до святкового столу. Подача закуски шарами на салатних листках – оригінальний і естетичний спосіб. Вас порадує простий набір продуктів і дивовижний насичений смак готової страви.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Морква – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Листовий салат для прикраси
- Майонез – 4 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з тунцем і майонезом? Викладаємо салатні листя на велику плоску тарілку. Це нам знадобиться для подачі. Формувати салат легко за допомогою спеціального кільця, але якщо його немає, то просто акуратно викладаємо шарами. Перший шар – тунець. Його виймаємо з банки, зливаючи всю рідину, і розминаємо виделкою. Щільно обмазуємо шар майонезом.
Подрібнюємо свіжий огірок. Викладаємо шар з огірка.
Відварюємо морква, остуджуємо, очищаємо від шкірки і пропускаємо через крупну тертку. Викладаємо шар з моркви.
Дрібними кубиками ріжемо солоні огірки. Викладаємо шар з них. Обмазуємо майонезом.
Подрібнюємо зелену цибулю і посипаємо їм салат. Закуску подаємо до столу в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!
Новости