Неймовірно простий м’ясний салат з морквою і цибулею оцінить кожна господиня, адже компоненти для нього завжди будуть вдома, а готується він швидко і виходить смачним і ситним. Салат зможе приготувати навіть початківець кулінар і зберегти рецепт в числі своїх улюблених.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яловичина (варена) – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 3 шт.
  • Петрушка для прикраси
  • Майонез – 70 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Кріп для прикраси

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з яловичиною та овочами, якщо м’ясо сире – відваріть його, для цього опустіть його в киплячу воду і поваріть близько 50 хвилин, посоліть за 10 хвилин до готовності. Вимкніть вогонь і залиште м’ясо остигати в рідині, так воно залишиться соковитим. Моркву очистіть і вимийте. Зелень промийте в холодній воді.

Наріжте охолоджену яловичину дрібним кубиком. Цибулю очистіть, сполосніть і наріжте півкільцями. М’ясо з цибулею перекладіть в добре прогріту сковороду з маслом і обсмажте до красивої рум’яності.

Моркву натріть крупно і покладіть в чашу, додайте до неї м’ясо з цибулею. У майонез видавити зубчик очищеного від лушпиння часнику і перемішайте. Покладіть заправку в салат і при бажанні посипте улюбленими спеціями.

Викладіть на салат гілочки зелені для краси та аромату.

Приємного апетиту!

Новости