Неймовірно простий м’ясний салат з морквою і цибулею оцінить кожна господиня, адже компоненти для нього завжди будуть вдома, а готується він швидко і виходить смачним і ситним. Салат зможе приготувати навіть початківець кулінар і зберегти рецепт в числі своїх улюблених.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Яловичина (варена) – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 3 шт.
- Петрушка для прикраси
- Майонез – 70 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Кріп для прикраси
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з яловичиною та овочами, якщо м’ясо сире – відваріть його, для цього опустіть його в киплячу воду і поваріть близько 50 хвилин, посоліть за 10 хвилин до готовності. Вимкніть вогонь і залиште м’ясо остигати в рідині, так воно залишиться соковитим. Моркву очистіть і вимийте. Зелень промийте в холодній воді.
Наріжте охолоджену яловичину дрібним кубиком. Цибулю очистіть, сполосніть і наріжте півкільцями. М’ясо з цибулею перекладіть в добре прогріту сковороду з маслом і обсмажте до красивої рум’яності.
Моркву натріть крупно і покладіть в чашу, додайте до неї м’ясо з цибулею. У майонез видавити зубчик очищеного від лушпиння часнику і перемішайте. Покладіть заправку в салат і при бажанні посипте улюбленими спеціями.
Викладіть на салат гілочки зелені для краси та аромату.
Приємного апетиту!
Новости