Звичайно м’ясні салати дуже калорійні, і тому не всі можуть дозволити собі їх спробувати. Знизити калорійність можна використовуючи нежирний мова в поєднанні зі свіжими овочами. Салат виходить дуже смачним, ніжним і легким.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинячий язик – 250 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Горошок зелений консервований – 1 банка
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з мовою і свіжим огірком? Моркву, картоплю відварюємо до готовності (близько 30 хвилин). Яйця відварюємо круто. Даємо овочам і яйцям охолонути.

Свинячий язик відварюємо в підсоленій воді півтори години, даємо йому охолонути, потім нарізаємо його кубиками.

В глибокій мисці змішуємо нарізані кубиками яйця і картоплю.

До яєць і картоплі відправляємо мову і нарізану невеликими кубиками моркву.

З консервованого горошку зливаємо зайву рідину, додаємо його в салат. Огірок нарізаємо кубиками і також відправляємо до решти інгредієнтів.

Салат з язиком і свіжим огірком заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо. Разлаживаем на порційні тарілки і подаємо на стіл.

Салати з язиком Салати зі свинячим мовою