Звичайно м’ясні салати дуже калорійні, і тому не всі можуть дозволити собі їх спробувати. Знизити калорійність можна використовуючи нежирний мова в поєднанні зі свіжими овочами. Салат виходить дуже смачним, ніжним і легким.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинячий язик – 250 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Горошок зелений консервований – 1 банка
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з мовою і свіжим огірком? Моркву, картоплю відварюємо до готовності (близько 30 хвилин). Яйця відварюємо круто. Даємо овочам і яйцям охолонути.
Свинячий язик відварюємо в підсоленій воді півтори години, даємо йому охолонути, потім нарізаємо його кубиками.
В глибокій мисці змішуємо нарізані кубиками яйця і картоплю.
До яєць і картоплі відправляємо мову і нарізану невеликими кубиками моркву.
З консервованого горошку зливаємо зайву рідину, додаємо його в салат. Огірок нарізаємо кубиками і також відправляємо до решти інгредієнтів.
Салат з язиком і свіжим огірком заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо. Разлаживаем на порційні тарілки і подаємо на стіл.
Салати з язиком Салати зі свинячим мовою