Апетитний салат зі смажених кабачків і помідорів підійде для вашого обіду. Ситну закуску можна використовувати як самостійну страву, а також подавати до м’яса. Процес приготування порадує вас своєю простотою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Яйце – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з смажених кабачків і помідорів гранично простий! Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі промиваємо під холодною водою.
Кабачки нарізаємо тонкими кружечками. Якщо овоч молодий, то шкірку можна не знімати.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо кожен шматочок кабачка з обох боків до золотистої скоринки. Не забуваємо посолити.
Обсмажені кабачки викладаємо на паперовий рушник. Воно вбере зайву олію.
Помідори ріжемо невеликими шматочками.
Відварюємо яйця, очищаємо і нарізаємо тонкими пластинами.
Подрібнюємо зубчик часнику і свіжу зелень. Для салату можна використовувати петрушку і зелений лук.
Повертаємося до кабачків. Розрізаємо кожен шматочок на половинки і викладаємо їх в глибоку салатницю.
Викладаємо до кабачків інші інгредієнти. За смаком додаємо сіль і перець. Заправляємо майонезом і перемішуємо.
Закуска з смаженими кабачками готова. Можна подавати до столу як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків