Сало, приготоване в розсолі з цукром і сіллю, страва неймовірне. Така закуска сподобається абсолютно всім. Смачна, ароматна, духмяна і м’яка, краще делікатесу не придумаєш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 300 гр.
- Вода – 500 мл
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
Процес приготування:
Рецепт сала в розсолі з цукром і сіллю простий у приготуванні! Підготуємо всі інгредієнти. Почистимо сало, промиваємо і даємо йому просохнути.
У воду додаємо чорний перець горошком і лавровий лист.
Засипаємо сіль.
Додаємо цукровий пісок і розмішуємо.
Ставимо на вогонь і доводимо до розчинення всіх інгредієнтів.
Чистимо часник, ділимо його на часточки і додаємо в розсіл.
Також кладемо в нього сало. Залишаємо все остигати при кімнатній температурі.
Придавлюємо сало тарілкою і залишаємо в холодильнику на 2 дні.
Готово! Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в каструлі Як солити сало в розсолі з часником і спеціями