Смачне, апетитне сало з часником можна приготувати сухим способом. Робити це дуже просто, а результат вас приємно порадує. Справжній слов’янський делікатес! Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 800 гр.
  • Сіль – 160 гр.
  • Часник – 1 – 2 головки
  • Перець чорний мелений – 2 ч. л.
  • Лавровий лист – 6 шт.

Процес приготування:

Як засолити сало з часником в пакеті сухим способом? Сало чистимо, відскрібаємо бруд і нарізаємо на шматочки.

Часник чистимо і кришимо ножем.

Робимо в салі кілька надрізів і добре натираємо його часником.

Також натираємо його сіллю і перцем.

Відправляємо в пакет, засипаємо решту сіль і чорний мелений перець, кладемо лавровий лист і залишаємо в холодильнику. Витримуємо від 5 до 7 днів.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало з прошарками м'яса