Шарлотка, зварена на сметані в мультиварці виходить неймовірно соковитою і ніжною. М’який, ароматний бісквіт і соковиті печені скибочки яблук – ласощі, від якого неможливо відірватися. Кращого частування до чаю не придумати!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно – 240 гр.
- Манна крупа – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Кориця – 1 ч. л.
- Яйце – 3 шт.
- Яблука – 2 – 3 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати шарлотку на сметані в мультиварці легко! Яйця розбиваємо в глибоку ємність, засипаємо цукор і збиваємо міксером 5-7 хв. до загустіння.
Додаємо в яєчну масу просіяне борошно, розпушувач, сметану, манку, м’яке вершкове масло і корицю. Все ретельно перемішуємо.
Яблука миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо їх тонкими часточками.
змащуємо Рослинним маслом чашу мультиварки. Заливаємо в неї половину тіста. Зверху рівним шаром викладаємо скибочки яблук і знову заливаємо їх рештою тестом. Прикрашаємо зверху рештою яблуками. Включаємо режим «Випічка» на 60 хв.
Приємного апетиту!
Бісквітна шарлотка ПП шарлотка Шарлотка в мультиварці Шарлотка з корицею Шарлотка з манкою і яблуками Шарлотка з яблуками класична Шарлотка на сметані