За пропонованим рецептом ви просто й швидко приготуєте ніжний і смачний десерт. Щоб тісто не осіло, воно готується в останню чергу, а спочатку нарізати груші і розігрівається духовка. Не кладіть у шарлотку груші м’якого сорту, буде каша.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Груша – 400 гр.
- Борошно – 200 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
Процес приготування:
Що ж потрібно для простого рецепту приготування шарлотки з грушами? Помийте груші і наріжте їх на середні кубики. Відразу увімкніть духовку на 200°С.
В посуд для замішування тіста розбийте яйця, насипте до них цукор і добре збийте міксером. Потім, до збитим яйцям насипте просіяне на сито борошно і замісіть тісто до однорідного стану.
Застеліть деко шматочком спеціального паперу і змастіть її рослинним маслом. На деко налити замішане тісто.
Поверх тіста викладіть шматочки нарізаною груші.
Випікайте шарлотку з грушами в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Зубочисткою перевірте готовність випічки. Спечену шарлотку трохи охолодіть, вийміть з форми і, нарізавши на порційні шматочки, подайте до столу.
Приємного апетиту!
Новости