Щавлевий суп з куркою та яйцем виходить особливо смачною і ситною. А поєднання м’яса і овочів не тільки шалено апетитне, але і неймовірно корисне. Відмінне блюдо для сімейного обіду!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Куряче філе – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Щавель – 400 гр.
- Масло олію – для смаження
- Вода – 3 л
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування щавлевого супу з куркою та яйцем смачний! Куряче філе відварюємо до готовності, приблизно 30 хв. не виливайте Воду, її ми будемо використовувати для бульйону.
Картоплю чистимо і розрізаємо його невеликими шматочками.
Відправляємо його в бульйон доводимо його до кипіння і варимо картоплю 15 хв.
Цибулю очищаємо і ріжемо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
Після того пасеруємо овочі до золотистого кольору і м’якого стану на рослинному маслі.
Охолоджене куряче філе розрізаємо на смужки невеликої довжини.
Щавель промиваємо і також ріжемо смугами.
Відправляємо овочеву зажарку, щавель і курку на бульйон.
Яйця розбиваємо в суп і акуратно розмішуємо. Додаємо сіль і перець за смаком. Ще раз доводимо суп до кипіння. Знімаємо з вогню і залишаємо на 30 хвилин настоятися.
Приємного апетиту!
Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з куркою та яйцем Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні