Щавлевий суп з куркою та яйцем виходить особливо смачною і ситною. А поєднання м’яса і овочів не тільки шалено апетитне, але і неймовірно корисне. Відмінне блюдо для сімейного обіду!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Куряче філе – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Щавель – 400 гр.
  • Масло олію – для смаження
  • Вода – 3 л
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування щавлевого супу з куркою та яйцем смачний! Куряче філе відварюємо до готовності, приблизно 30 хв. не виливайте Воду, її ми будемо використовувати для бульйону.

Картоплю чистимо і розрізаємо його невеликими шматочками.

Відправляємо його в бульйон доводимо його до кипіння і варимо картоплю 15 хв.

Цибулю очищаємо і ріжемо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.

Після того пасеруємо овочі до золотистого кольору і м’якого стану на рослинному маслі.

Охолоджене куряче філе розрізаємо на смужки невеликої довжини.

Щавель промиваємо і також ріжемо смугами.

Відправляємо овочеву зажарку, щавель і курку на бульйон.

Яйця розбиваємо в суп і акуратно розмішуємо. Додаємо сіль і перець за смаком. Ще раз доводимо суп до кипіння. Знімаємо з вогню і залишаємо на 30 хвилин настоятися.

Приємного апетиту!

Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з куркою та яйцем Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні