Щавлевої суп з м’ясом і яйцем – страва, ніби спеціально створене для домашніх обідів. Цей традиційний гідно цінують у багатьох сім’ях за його поживність, соковитість і ароматність. Щавлевий суп не дуже складний у приготуванні, і ви можете бути впевнені в тому, що ніхто не залишиться голодним.
Інгредієнти: на 20 порц.
- Бульйон – 600 мл
- М’ясо (варене) – 300 гр.
- Щавель – 250 гр.
- Картопля – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 120 гр.
- Оцет столовий 9% – 30 мл
- Масло вершкове – 15 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сметана – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування щавлевого супу з м’ясом і яйцем смачний! Картоплю помити, очистити, нарізати соломкою. М’ясний бульйон розігріти в каструлі, всипати картоплю, відварити до готовності.
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Розтопити на сковороді рослинне масло, всипати туди цибулю, смажити до прозорості. Смажену цибулю відправити в каструлю з бульйоном і готовим картоплею.
Варене м’ясо нарізати досить великими шматочками, викласти його в бульйон.
Щавель гарненько вимити, трохи просушити на кухонному рушнику, дрібно нашаткувати.
Додати щавель в суп, перемішати, посолити і поперчити за смаком і вимкнути вогонь.
Для яєць пашот у сотейник налити воду, додати оцет. У миску розбити спочатку одне яйце, акуратно перекласти його в киплячу воду, потім те ж саме проробити і з другим яйцем.
У глибоку миску налити щавлевий суп, викласти туди ж яйця пашот, за смаком додати сметану. Щавлевий суп з м’ясом і яйцем готовий! Приємного апетиту!
Щавлевий суп Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп з яйцем Щавлевий суп на бульйоні