М’ясо з грибами – це завжди смачно. Свинина, смажена з грибами на сковорідці, страва не тільки смачне, але ситне і не особливо затратна. В якості гарніру до нього ідеально підійде картопляне пюре.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Сметана – 400 мл
  • Копчена паприка – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування шматочків свинини з грибами на сковорідці смачний! Свинину наріжте невеликими шматочками і обсмажте на рослинному маслі на сильному вогні до золотистого кольору. Потім залийте м’ясо водою і тушкуйте на повільному вогні під кришкою до м’якості.

Коли майже вся вода випарується, додайте нарізані гриби, часник, паприку і цибулю. Смажте кілька хвилин.

Далі додайте сметану, сіль і перець за смаком.

Тушкуйте свинину з грибами і сметаною на середньому вогні 5-7 хвилин. Потім вимкніть вогонь і дайте страві настоятися кілька хвилин під кришкою.

Подавайте свинину з грибами і сметаною з гарніром з картоплі.

Смачного!

Страви з свинини