М’ясо з грибами – це завжди смачно. Свинина, смажена з грибами на сковорідці, страва не тільки смачне, але ситне і не особливо затратна. В якості гарніру до нього ідеально підійде картопляне пюре.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Сметана – 400 мл
- Копчена паприка – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування шматочків свинини з грибами на сковорідці смачний! Свинину наріжте невеликими шматочками і обсмажте на рослинному маслі на сильному вогні до золотистого кольору. Потім залийте м’ясо водою і тушкуйте на повільному вогні під кришкою до м’якості.
Коли майже вся вода випарується, додайте нарізані гриби, часник, паприку і цибулю. Смажте кілька хвилин.
Далі додайте сметану, сіль і перець за смаком.
Тушкуйте свинину з грибами і сметаною на середньому вогні 5-7 хвилин. Потім вимкніть вогонь і дайте страві настоятися кілька хвилин під кришкою.
Подавайте свинину з грибами і сметаною з гарніром з картоплі.
Смачного!