Завдяки своєму насиченому смаку соєвий соус чудово підходить для приготування м’ясних страв. М’ясо з ним готується швидко і просто. Зокрема, свинина виходить смачною і м’якою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 700 гр.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Приправа для мяса – 1 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати шматочки свинини з соєвим соусом на сковороді просто! Свинину промийте, наріжте кубиками. З лука зніміть піну і наріжте півкільцями. Змішайте м’ясо і цибулю.
Окремо змішайте соєвий соус, спеції і гостру гірчицю.
Свинину з цибулею залийте сумішшю соєвого соусу та спецій. При бажанні можна залишити м’ясо маринуватися на кілька годин.
На сковороді розігрійте рослинне масло і викладіть м’ясо і цибулю, смажте на помірному вогні, постійно помішуючи.
Коли м’ясо добре зарум’яниться, зменшіть вогонь, прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте свинину ще 15-20 хвилин. Подавайте свинину в гарячому вигляді з гарніром і свіжими овочами.
Смачного!