Апетитне і соковите блюдо з м’яса свинини. Його можна приготувати до обіду або вечері, виглядає вона чудово. Завдяки запіканню в рукаві воно добре пропікається і повністю просочується ароматними спеціями.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Свинина – 1,8 кг
- Морква – 1 – 2 шт.
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Гірчиця – 4 – 5 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Паприка – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати шматок свинини з гірчицею в рукаві в духовці? Моркву очистіть, помийте і наріжте шматочками так, щоб на них були гострі краї. Очищені зубчики часнику наріжте таким же чином.
Нашпигуйте свинину шматочками моркви і часнику. Робіть ножем глибокі надрізи і вкладайте в них овочі.
Потім натріть м’ясо сіллю і паприкою з усіх боків.
Далі змастіть свинину гірчицею. Покладіть м’ясо в рукав і відправте його в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте свинину 30 хвилин. Потім зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте ще 1,5 години.
Щоб м’ясо зарум’янилося, розріжте рукав і потримайте його в духовці 10-15 хвилин. Готову свинину наріжте на порції і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Страви з свинини