Свинина з лисичками – смачне і апетитне печеня, з неймовірним ароматному! Це дуже ситна та поживна страва, яке стане повноцінним обідом для всієї родини. Просто смакота!


Інгредієнти: на 1 л.

  • Лисички свіжі – 250 гр.
  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 кг
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Чебрець свіжий – 1 щіпка
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування свинини з лисичками. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо його довгою соломкою.

М’ясо свинини нарізаємо квадратами побільше, солимо і приправляємо дрібкою перцю.

Лисички миємо та очищаємо від бруду, великі гриби поріжемо на кілька частин.

Сковороду змащуємо рослинним маслом, розігріваємо його і викладаємо цибулю і свинину, обсмажуємо на помірному вогні приблизно 15-20 хв. до появи легкої скоринки.


Тепер додаємо лисички, перемішуємо і 7 хв. Пробуємо і додаємо за смаком чебрець і сіль з перцем.

Порада: якщо м’ясо погано прожарюється, додайте на сковороду трохи вогню і протушкувати його на помірному вогні.

Приємного апетиту!

Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Страви з свинини Як готувати лисички - рецепти