Страви на пару виходять дуже ніжними і корисними. Таким способом можна приготувати не тільки овочі, але і котлети. Вони виходять дуже смачними і апетитними! Просте блюдо з турботою про здоров’я!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Петрушка – 6 гілок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати котлети з курячої грудки на пару просто! Куряче філе миємо й розрізаємо на кілька частин, щоб його було простіше подрібнити чаші для блендера.

Петрушку моєму і дрібно кришимо.

Додаємо до філе яйце і крохмаль і зелень. Солимо і приправляємо улюбленими спеціями фарш. Даємо йому настоятися 10-15 хв

Змочуємо руки водою і формуємо з фаршу котлети.

В каструлі кип’ятимо воду і коли вона закипить, встановлюємо пароварку. Викладаємо в неї котлети і накриваємо кришкою. Готуємо курячі котлети на пару 20 хв.

Приємного апетиту!

Дієтичне курячі котлети Котлети Курячі котлети без хліба Курячі котлети для дітей ПП котлети з курячого фаршу ПП курячі котлети