Смак шоколадного млинця і бананової начинки так приємно гармонують в цьому блюді. Таке блюдо красиве і святкове можна швидко приготувати і на кожен день


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Борошно пшеничне – 130 гр.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Какао-порошок – 1,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 8 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Банан – 3 шт.

Процес приготування:

Як приготувати шоколадні млинці з начинкою? Яйця збийте до піни, всипати в них сіль.

Всипте цукор і ретельно розмішайте на великій швидкості міксером.

Порошок какао всипте в тісто і перемішайте на низькій швидкості.

Налийте молоко в миску з тестом і знову збийте.

Влийте 3 ст. л. масла. Борошно просеивайте невеликими порціями в інші інгредієнти і кожен раз перемішуйте.

Сковороду, добре прогріту на плиті, змастіть маслом. Ополоником зачерпніть тісто і виливайте на сковороду. Смажте млинці на не великому вогні по 2 хвилини з двох сторін, перевернувши його плоскою лопаткою.

Складайте млинці на тарілку. Вийде приблизно 10 штук.

З бананів видаліть шкірку і подрібніть їх дрібним кубиком.

У центр кожного млинця покладіть 1-2 ст. л. бананів.

Загорніть блін, зібравши дві протилежні сторони до центру.

А після з’єднайте дві інші сторони, щоб утворився конверт.

Всі млинці складіть таким же чином. Зверху полийте шоколадом або прикрасьте топпінгом.

Приємного апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Солодкі млинці на молоці