Смак шоколадного млинця і бананової начинки так приємно гармонують в цьому блюді. Таке блюдо красиве і святкове можна швидко приготувати і на кожен день
Інгредієнти: на 5 порц.
- Борошно пшеничне – 130 гр.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Яйце – 2 шт.
- Какао-порошок – 1,5 ст. л.
- Масло рослинне – 8 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Банан – 3 шт.
Процес приготування:
Як приготувати шоколадні млинці з начинкою? Яйця збийте до піни, всипати в них сіль.
Всипте цукор і ретельно розмішайте на великій швидкості міксером.
Порошок какао всипте в тісто і перемішайте на низькій швидкості.
Налийте молоко в миску з тестом і знову збийте.
Влийте 3 ст. л. масла. Борошно просеивайте невеликими порціями в інші інгредієнти і кожен раз перемішуйте.
Сковороду, добре прогріту на плиті, змастіть маслом. Ополоником зачерпніть тісто і виливайте на сковороду. Смажте млинці на не великому вогні по 2 хвилини з двох сторін, перевернувши його плоскою лопаткою.
Складайте млинці на тарілку. Вийде приблизно 10 штук.
З бананів видаліть шкірку і подрібніть їх дрібним кубиком.
У центр кожного млинця покладіть 1-2 ст. л. бананів.
Загорніть блін, зібравши дві протилежні сторони до центру.
А після з’єднайте дві інші сторони, щоб утворився конверт.
Всі млинці складіть таким же чином. Зверху полийте шоколадом або прикрасьте топпінгом.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Солодкі млинці на молоці