Один з найбільш яскравих і смачних способів покрити торт обмазати його шоколадним крем-чізом. Ласощі легко приготувати в домашніх умовах. Оцініть простий рецепт і порадуйте домашніх новим ніжним смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир сирний – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Шоколад темний – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати шоколадний крем-чіз для покриття торта просто! Розм’якшене вершкове масло розрізаємо на невеликі скибочки.

Плитку гіркого шоколаду розламуємо на шматочки і повністю розтоплюємо на водяній бані.

В глибокій посуді з’єднуємо шматочки масла з гарячим шоколадом і збиваємо їх міксером до однорідності.

Далі додаємо в масу цукрову пудру і сирний сир. Продовжуємо збивати, поки не отримаємо ніжний і гладкий крем.

Шоколадний крем-чіз в домашніх умовах готовий. Можете використовувати його для покриття торта!

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Сирно-масляний крем для торта Шоколадний крем для торта