Кожен любитель шоколаду намагається додати його скрізь, де тільки можна. І звичайно домашні ласощі не виняток. Пропонуємо вам спробувати варіант крем чиза з шоколадним смаком, яким можна вирівняти краю і прикрасити ваш святковий торт.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Шоколад темний – 100 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Сир вершковий – 300 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування шоколадного крему чіз для вирівнювання торта. Олію заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно трохи підтануло. Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

З’єднайте шоколад, масло і цукрову пудру, збивайте їх міксером 5-7 хвилин. У вас повинна вийде однорідна маса без грудочок.

Потім частинами введіть вершковий сир і продовжуйте збивати на середніх обертах.

Не збивайте крем дуже довго, від цього сир може расслоиться і піти крупинками.

Перед тим, як приступити до вирівнюю країв торта, охолодіть крем і сам торт.

Приємного апетиту!

Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершковим сиром для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на олії для торта