Цей рецепт цілком може претендувати на звання одного з найбільш смачних супів шулюм. Готується він на свинячих реберцях. Бульйон виходить наваристим і ситним, а м’ясо м’яким і соковитим.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинячі ребра – 700 гр.
- Картопля – 800 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 70 мл
- Сіль – за смаком
- Болгарський перець солодкий – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати шулюм з свинячих реберець, ребра помийте і разрубите на більш дрібні шматки, залийте водою і поставте варитися на 50-60 хвилин.
Цибулю, картоплю і моркву очистіть, помийте і наріжте в довільному порядку.
Відправте овочі і томатну пасту в каструлю.
Через 10 хвилин влийте молоко, посоліть і приправте перцем за смаком. Продовжуйте варити шулюм до готовності картоплі.
Перед подачею можна прикрасити страву свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Шулюм Шулюм з свинини