Цей рецепт цілком може претендувати на звання одного з найбільш смачних супів шулюм. Готується він на свинячих реберцях. Бульйон виходить наваристим і ситним, а м’ясо м’яким і соковитим.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинячі ребра – 700 гр.
  • Картопля – 800 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 70 мл
  • Сіль – за смаком
  • Болгарський перець солодкий – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати шулюм з свинячих реберець, ребра помийте і разрубите на більш дрібні шматки, залийте водою і поставте варитися на 50-60 хвилин.

Цибулю, картоплю і моркву очистіть, помийте і наріжте в довільному порядку.

Відправте овочі і томатну пасту в каструлю.

Через 10 хвилин влийте молоко, посоліть і приправте перцем за смаком. Продовжуйте варити шулюм до готовності картоплі.

Перед подачею можна прикрасити страву свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Шулюм Шулюм з свинини