Наваристу домашню шурпу з яловичини можна приготувати в мультиварці. Оцініть простий рецепт і процес приготування. Подавайте готове поживна страва до обіднього столу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний горошок – 4 шт.
- Сіль – за смаком
- Кінза – 0,5 пучків
Процес приготування:
Приступимо до готування шурпи з яловичини в мультиварці. Промиваємо шматок яловичини, нарізати його не потрібно. Морква розділяємо на великі шматочки.
Очищаємо від шкірки картоплю. Кожен овоч поділяємо на дві-три частини.
Ріпчасту цибулю і помідори ділимо на четвертинки. Болгарський перець звільняємо від насіння, після розділяємо його на невеликі частини.
Підготовлені продукти кладемо в чашу мультиварки. Додаємо сіль і горошини чорного перцю. Повністю заливаємо вміст водою. Готуємо в режимі для гасіння близько 40 хвилин.
У готове блюдо кладемо подрібнену кінзу. Пробуємо і при необхідності додаємо сіль.
Перед подачею яловичину ділимо на шматки середнього розміру. Розкладаємо шурпу по тарілках і пригощаємо близьких. Приємного апетиту!
Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини класична Шурпа по-узбецьки