Пропонуємо простий рецепт капусти по-корейськи з морквою і буряком. Достоїнство такого способу в тому, що капуста буде готова вже через шість-вісім годин. У міру подальшого маринування овочі будуть ставати ще більш насиченими і хрусткими.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Капуста білокачанна – 2 – 2,5 кг
  • Буряк – 200 гр.
  • Морква – 200 гр.
  • Часник – 200 гр.
  • Вода – 120 мл
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 150 – 200 гр.
  • Оцет столовий 9% – 150 мл

Процес приготування:

Готувати швидку капусту по-корейськи з морквою і буряком у домашніх умовах легко! Готуємо овочі: качан капусти очищають від верхнього листя, промиваємо, обсушуємо. Буряк і моркву очищаємо, промиваємо, обсушуємо. Листя капусти нарізаємо невеликими квадратиками, моркву і буряк – брусочками. Часник очищаємо від лушпиння.

Підготовлені нарізані овочі шарами вкладаємо в тару для маринування. Останнім повинен бути шар буряків.

Готуємо маринад: у гарячу воду додаємо сіль, цукор, оцет, рослинна олія. Також можна додати прянощі для аромату – коріандр, перець, готову суміш для капусти по-корейськи за смаком.

Заливаємо укладені шарами овочі приготовленим маринадом. Закриваємо плоскою тарілкою догори дном і встановлюємо зверху вантаж. Залишаємо на шість-вісім годин для маринування.

Після закінчення зазначеного часу капусту можна подавати на стіл. Зберігаємо таку капусту в холодильнику.

Приємного апетиту!

Маринована капуста Маринована капуста гарячим розсолом Маринована капуста з буряком і часником Маринована капуста з морквою і оцтом Маринована капуста з морквою, оцтом, часником і олією Маринована капуста з олією і оцтом Маринована капуста з оцтом Маринована капуста з оцтом і часником