Картопля з беконом, приготований на мангалі, користується не меншою популярністю, ніж традиційний шашлик. Варто тільки запектися даної страви, як його відразу ж змітають з тарілок! І не даремно, адже аромат і смак картоплі з беконом просто приголомшливий. Від одного виду прокидається апетит! Спробуйте приготувати і переконаєтеся в цьому самі!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 1 кг
  • Бекон – 300 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт картоплі з беконом на мангалі простий у приготуванні! Якщо для приготування цієї страви буде використовуватися молода картопля, то очищати його не потрібно. Досить ретельно промити його і прибрати наявні пошкодження.

Бекон можна використовувати як сирої, так і сирокопчений.

Промитий картоплю наріжте кружальцями (товщиною приблизно півсантиметра).

Бекон наріжте невеликими шматочками, приправте сіллю і за бажанням різними спеціями.

Далі слід по черзі нанизувати на шампури підготовлені інгредієнти – між картоплею прокладаємо шматочки бекону.

Потім кожен шампур з картоплею і беконом покладіть на фольгу.

Злегка приправити сіллю.

Кожен шампур з нанизаними на нього картоплею і беконом необхідно ретельно закрити фольгою.

Відправляємо блюдо запікатися на мангалі приблизно на 20-25 хвилин.

Готову страву знімаємо з мангалу, роздруковуємо фольгу і подаємо до столу в гарячому вигляді зі свіжими овочами.

Приємного вам апетиту!

Картопля Картопля на мангалі Картопля на шампурах на мангалі Овочі гриль на мангалі