Смажені кабачки – ідеальний варіант для ситного перекусу. Овоч чудово поєднується з часником і майонезом, а приготування займає зовсім небагато часу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Приступимо до приготування смажених кабачків з майонезом і часником. Якщо кабачок молодий, шкірку можна не знімати. Промиваємо овоч і нарізаємо тонкими кружечками.
Викладаємо порізану кабачок в загальну миску, посипаємо сіллю і перцем, перемішуємо.
У плоску тарілку висипаємо борошно. В ній обвалюємо кожен шматочок.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо кожен шматочок в паніровці з обох боків до золотистої скоринки.
Викладаємо кабачки на загальну страву.
Приготуємо соус. Очищаємо зубки часнику і продавлюємо через прес.
Змішуємо часник з майонезом, сіллю і перцем.
Обмазуємо гарячі кабачки часниковим соусом.
свіжу зелень Подрібнюємо. Посипаємо блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні