Смажені кабачки – ідеальний варіант для ситного перекусу. Овоч чудово поєднується з часником і майонезом, а приготування займає зовсім небагато часу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Приступимо до приготування смажених кабачків з майонезом і часником. Якщо кабачок молодий, шкірку можна не знімати. Промиваємо овоч і нарізаємо тонкими кружечками.

Викладаємо порізану кабачок в загальну миску, посипаємо сіллю і перцем, перемішуємо.

У плоску тарілку висипаємо борошно. В ній обвалюємо кожен шматочок.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо кожен шматочок в паніровці з обох боків до золотистої скоринки.

Викладаємо кабачки на загальну страву.

Приготуємо соус. Очищаємо зубки часнику і продавлюємо через прес.

Змішуємо часник з майонезом, сіллю і перцем.

Обмазуємо гарячі кабачки часниковим соусом.

свіжу зелень Подрібнюємо. Посипаємо блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні