Смачні маслюки – це маслюки смажені в сметані. Готуються вони швидко, легко, чудово гарнірують страви з курки або м’яса. Також дуже смачно ці грибочки подавати з картопляним пюре. Спробуйте!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Маслюки свіжі – 0,6 кг
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати смажені маслюки в сметані? Промийте і очистіть маслюки, після чого відваріть гриби в підсоленій киплячій воді протягом п’ятнадцяти хвилин з моменту закипання.
Рослинна олія розігрійте в сковороді і відправте обсмажуватися дрібно посічену ріпчасту цибулю. Коли він дійде до м’якості, додайте до цибулі гриби і продовжуйте готувати на помірному вогні, поки не випарується вся волога.
Далі додайте в сковороду сметану і сіль, добре перемішайте і тушкуйте ще близько п’яти хвилин під кришкою.
Подавайте гриби ще гарячими, можете сервірувати зеленню за бажанням.
Приємного апетиту і кулінарних успіхів!
Маслюки, смажені з цибулею Смажені маслюки Як приготувати маслюки - рецепти