Пропоную приготувати крем на основі сметани і бананів для просочення бісквітних тортів та іншої домашньої випічки. Процес приготування такого крему займе буквально 5-10 хвилин. Крем, приготований таким способом, надає десертів неймовірно ніжний смак, легкість і легкість. Такий крем можна використовувати в якості самостійного десерту або прикрашати будь-яку домашню випічку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Банан – 2 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Ванільний цукор – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати сметанно-банановий крем для бісквіта. Перш за все візьміть необхідну кількість всіх інгредієнтів. Банани вибирайте стиглі. Сметана повинна бути охолоджена, хорошої якості і підвищеної жирності. Якщо банани у вас не надто солодкі, візьміть цукровий пісок за смаком.

Банани очистіть від шкірки, а потім наріжте невеликими шматочками.

Скориставшись виделкою, розімніть їх до стану пюре. Якщо хочете, щоб консистенція крему була більш однорідною, пробийте банани, скориставшись заглибним блендером.

Потім в ємність зі сметаною, додайте подрібнені банани, ванільний цукор і цукровий пісок, якщо буде потрібно.

Ретельно перемішайте крем до однорідної гладкої консистенції, а потім помістіть його в холодильник на 20 хвилин для того, щоб він стабілізувався і охолодився. Приготовлений крем використовуйте за призначенням.

Приємного апетиту!

Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Торти