Сметанний крем з цукром просто ідеальна начинка для домашніх бісквітних тортів! Такий крем швидко просочує коржі, робить їх м’якими і соковитими. Кращою начинки не придумати!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Сметана 20% – 400 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Ванільний цукор – 10 гр.
Процес приготування:
Готувати сметанний крем для бісквітного торта з цукром просто! Цукор пересипаємо в глибоку ємність.
Додаємо до нього сметану і ванільний цукор. Збиваємо крем на великих обертах, поки цукор повністю не розчиниться.
Порада: щоб урізноманітнити крем і надати йому більшу апетитність додайте в нього жменю подрібнених горіхів, ягідне варення або мед.
Густий сметанний крем для торта Крем для бісквітного торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Торти