Сметанний крем – мій самий улюблений крем для приготування прошарку і просочення всіляких десертів, приготовлених з тіста, а також фруктів або ягід. Сметанний крем можна приготувати з сільської або з магазинної сметани. Сьогодні хочу поділитися рецептом крему, приготованого на основі 20 процентної сметани.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана 20% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Ванільний цукор – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати сметанний крем для торта з 20% сметаною? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти у вказаній в рецепті кількості.

Сметану хорошої якості викладіть в глибоку ємність.

Потім додайте необхідну кількість цукрової пудри, ванільного цукру за смаком. Кількість цукрової пудри регулюйте самостійно в залежності від власних смакових переваг.

Скориставшись віночком або міксером, ретельно перемішайте масу до однорідної гладкої консистенції.

Готовий сметанний крем помістіть в холодильник буквально на годину для того, щоб він добре остудився і стабілізувався.

Добре охолодженим сметанним кремом просочити коржі улюбленого торта.

Після чого торт помістіть в холодильник для того, щоб він добре просочився.

Насолоджуйтеся улюбленим десертом, приємного чаювання!

Густий сметанний крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти