З великим задоволенням хочу поділитися ще одним рецептом крему, який є фаворитом серед кремів для просочення улюблених тортів. Такий крем можна використовувати не тільки для прошарку тортів і будь-якої іншої домашньої випічки, але і в якості самостійного десерту, якщо прикрасити його фруктами і ягодами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сметана 20% – 500 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – за смаком
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Як приготувати сметанний крем з крохмалем для торта? У глибоку ємність розбийте необхідну кількість курячих яєць/
Додати кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор і цукровий пісок у вказаній в рецепті кількості.
Скориставшись віночком, доведіть масу до однорідної гладкої консистенції.
Потім додайте необхідну кількість жирної сметани.
Ретельно перемішайте масу до однорідної консистенції.
Після чого ємність поставте на середній вогонь, додайте вершкове масло.
Постійно помішуючи, доведіть до кипіння, але не кип’ятіть.
Готовий крем добре охолодіть при кімнатній температурі, а потім оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник для стабілізації приблизно на 1,5 години.
Охолодженим сметанним кремом з крохмалем прикрасьте торт або будь-яку іншу випічку.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти