Якщо ви боїтеся, що ваш сметанний крем не загусне, і ви не зможете приготувати свій улюблений десерт, не хвилюйтеся. Я хочу поділитися рецептом чудового сметанного крему з використанням згущувача. Такий крем ніколи вас не підведе і завжди залишиться з щільною текстурою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сметана 26% (домашня) – 400 гр.
- Загущувач для вершків – 20 гр.
- Цукрова пудра – 150 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування сметанного крему з загусником для торта? Необхідну кількість свіжої, жирної сметани, я використовувала домашню, викладіть в глибоку ємність.
Скориставшись міксером, гарненько збийте до пишної густої консистенції.
Поступово, буквально по одній столовій ложці додайте цукрову пудру. Постійно перемішуючи масу міксером на невеликій швидкості.
Потім в отриманий крем додайте необхідну кількість загусника, я використовувала кондитерський. Скориставшись міксером, ретельно перемішайте крем до однорідної пухкої консистенції.
Потім крем помістіть в холодильник приблизно на 30 хвилин. За цей час крем стабілізується і охолодитися. Готовий сметанний крем з загусником використовуйте для просочення улюбленого торта.
Приємного чаювання!
Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти