Соковите, дієтичне і корисне м’ясо можна приготувати в фользі в духовці. Яловичину, приготовану таким способом можна подавати в гарячому і охолодженому вигляді.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 0,7 кг
  • Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
  • Кумин – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соєвий соус – 3 – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 3 – 4 зуб.

Процес приготування:

Почнемо готувати соковиту яловичину цілим шматком, запечену у фользі в духовці. М’ясо помийте і обсушіть за допомогою паперових рушників.

Змішайте в об’ємної ємності подрібнений часник, соєвий соус, мелений перець, коріандр, кумін і сіль.

В ємність з маринадом помістіть м’ясо і втирайте в нього маринад з усіх боків. Залиште яловичину в холодильнику на 2-3 години.

Потім викладіть м’ясо на фольгу і добре загорніть її. Згорток покладіть на деко і відправте в духовку.

прогрійте Духовку до 250 градусів, готуйте м’ясо 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і запікайте ще 80 хвилин. Готове м’ясо трохи остудіть і можна подавати на стіл.

Смачного!

Новости