Соковите, дієтичне і корисне м’ясо можна приготувати в фользі в духовці. Яловичину, приготовану таким способом можна подавати в гарячому і охолодженому вигляді.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 0,7 кг
- Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
- Кумин – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Соєвий соус – 3 – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Часник – 3 – 4 зуб.
Процес приготування:
Почнемо готувати соковиту яловичину цілим шматком, запечену у фользі в духовці. М’ясо помийте і обсушіть за допомогою паперових рушників.
Змішайте в об’ємної ємності подрібнений часник, соєвий соус, мелений перець, коріандр, кумін і сіль.
В ємність з маринадом помістіть м’ясо і втирайте в нього маринад з усіх боків. Залиште яловичину в холодильнику на 2-3 години.
Потім викладіть м’ясо на фольгу і добре загорніть її. Згорток покладіть на деко і відправте в духовку.
прогрійте Духовку до 250 градусів, готуйте м’ясо 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і запікайте ще 80 хвилин. Готове м’ясо трохи остудіть і можна подавати на стіл.
Смачного!