Рубленими котлетами в даний час складно когось здивувати. Але соковиті і м’які січені котлети, приготовані з індички, зможуть підкорити з першої проби! Смак готового блюда виходить настільки гармонійним і винятковим, що вся родина в один прийом їжі з’їсть всі котлети!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Філе індички – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Манна крупа – 1 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати соковиті і м’які січені котлети з індички легко! Філе індички необхідно порізати дрібними шматочками. Перекладаємо рубане філе в підходящу ємність.
Очищаємо і подрібнюємо цибулю, викладаємо його в ємність з філе.
Вбиваємо в робочу ємність яйця, додаємо туди ж сметану і гірчицю. Всі інгредієнти перемішуємо.
Всипаємо до решти інгредієнтів пшеничне борошно і манну крупу, щоб готова страва не розвалювалася. Перемішуємо.
Всипаємо в ємність з усіма компонентами приправу, мелений перець і сіль за смаком. Все потрібно перемішати і поставити в холодильник на 60 хвилин.
Через деякий час розігрійте сковороду, влийте туди рослинне масло. Сформуйте котлети і починайте їх обсмажувати.
По готовності одного боку слід перевернути котлети, обсмажити другу сторону до золотистої скоринки.
Соковиті і м’які січені котлети з індички готові! Подавайте страву до столу з гарніром або соусом.
Приємного вам апетиту!
Котлети з індички для дитини Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички ПП котлети з індички