Рубленими котлетами в даний час складно когось здивувати. Але соковиті і м’які січені котлети, приготовані з індички, зможуть підкорити з першої проби! Смак готового блюда виходить настільки гармонійним і винятковим, що вся родина в один прийом їжі з’їсть всі котлети!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Філе індички – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Манна крупа – 1 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати соковиті і м’які січені котлети з індички легко! Філе індички необхідно порізати дрібними шматочками. Перекладаємо рубане філе в підходящу ємність.

Очищаємо і подрібнюємо цибулю, викладаємо його в ємність з філе.

Вбиваємо в робочу ємність яйця, додаємо туди ж сметану і гірчицю. Всі інгредієнти перемішуємо.

Всипаємо до решти інгредієнтів пшеничне борошно і манну крупу, щоб готова страва не розвалювалася. Перемішуємо.

Всипаємо в ємність з усіма компонентами приправу, мелений перець і сіль за смаком. Все потрібно перемішати і поставити в холодильник на 60 хвилин.

Через деякий час розігрійте сковороду, влийте туди рослинне масло. Сформуйте котлети і починайте їх обсмажувати.

По готовності одного боку слід перевернути котлети, обсмажити другу сторону до золотистої скоринки.

Соковиті і м’які січені котлети з індички готові! Подавайте страву до столу з гарніром або соусом.

Приємного вам апетиту!

Котлети з індички для дитини Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички ПП котлети з індички