Якщо потрібно нагодувати велику компанію, на виручку приходять м’ясні страви. Наприклад, відбивні зі свинини під апетитною сирною скоринкою. У духовці, ваше м’ясо, вийде більш м’яким та за раз можна приготувати більше порцій, ніж на сковороді.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 600 – 800 гр.
- Сир – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 100 гр.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати соковиті відбивні зі свинини в духовці. М’ясо промийте під холодною водою, обсушіть його. Гострим ножем наріжте м’ясо поперек волокон шматками товщиною 1-1,5 сантиметра. Потім накрийте м’ясо харчовою плівкою і відбийте його кухонним молотком, посипте кожен шматочок сіллю і спеціями з двох сторін.
З лука зніміть лушпиння і нарізати його півкільцями.
Сир натріть на крупній тертці.
На кожну відбивну покладіть цибулю, змастіть зверху майонезом і посипати тертий сир. На деко покладіть фольгу, змастіть її маслом і викладіть відбивні.
прогрійте Духовку до 180 градусів і випікайте відбивні 25-30 хвилин до повної готовності. Готові відбивні подавайте з гарніром за своїм смаком.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і майонезом в духовці