звичайні макарони можна використовувати незвично, в якості солодкого десерту. Виходить ніжне, оригінальне блюдо, яке порадує вас і здивує сім’ю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Макарони – 800 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Горіхи – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Мед – 50 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати солодку запіканку з макаронів? Попередньо зварити макарони без додавання солі, додати до них мед, ретельно перемішати.
Форму для випікання змастити олією, викласти в неї макарони.
В окремій ємності збити яйця з цукром до збільшення маси в об’ємі.
Горіхи подрібнити, всипати їх в яєчно-цукрову суміш, перемішати. Отриманої горіховою масою залити макарони у формі для випікання.
Готувати в духовці, розігрітій до 200 градусів 15 хвилин.
Запіканку з макаронів солодку дістати з духовки, трохи остудити. Приємного апетиту!
Запіканка з макаронів без сиру Запіканка з макаронів без фаршу Запіканка з макаронів як в дитячому саду