Простий варіант для домашнього сніданку – солодкі грінки з батона, приготовані з яйцем і молоком. Блюдо здивує швидкістю виконання і гарним зовнішнім виглядом. Можна подавати з чаєм!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Батон – 6 скибочок
- Молоко коров’яче – 180 мл
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування солодких грінок з батона з яйцем і молоком на сковороді? Розбиваємо два яйця в глибоку тарілку.
Посипаємо їх дрібкою солі.
Батон нарізаємо на тонкі скибочки.
Збиваємо яйця віночком до пишної однорідної суміші.
Сюди ж вливаємо молоко. Розмішуємо вміст.
Занурюємо кожен скибочку батона в яєчно-молочну суміш.
Ставимо сковороду на плиту і розігріваємо в ній вершкове масло.
Викладаємо просочені шматочки батона і обсмажуємо з обох сторін.
Готуємо продукт на високому вогні до яскравого рум’янцю.
Гарячі грінки посипаємо цукром і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Грінки з батона з молоком і цукром на сковороді Грінки з яйцем на сніданок Грінки Солодкі грінки Солодкі грінки з білого хліба з яйцем і молоком на сковороді Солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді