Солянка так називається, тому що в ній поєднується багато різних продуктів. Від виду і кількості компонентів залежить аромат і смак супу. На свій розсуд ви можете додати або виключити з рецепту ті чи інші продукти.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сосиски – 2 шт.
  • Копчена ковбаса – 50 – 70 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки солоні – 3 – 4 шт.
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Як приготувати солянку без томатної пасти? У каструлю налийте воду і поставте її на вогонь.

Овочі помийте і очистіть від шкірки. Картоплю наріжте кубиками і покладіть в каструлю.

Сосиски наріжте кружечками, копчену ковбасу – невеликими смужками, покладіть їх у каструлю.

Солоні огірки натріть на крупну тертку, це можна зробити прямо над каструлею.

Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте півкільцями.

На рослинному маслі обсмажте моркву з цибулею до золотистого кольору. Перекладіть зажарку в каструлю.

Доведіть вміст каструлі до кипіння, додайте подрібнений часник, дрібно нарубану зелень, спеції, при необхідності посоліть суп.

За бажанням можна додати оливки і каперси. Варіть ще 8-10 хвилин. готовий суп можна подавати до столу зі сметаною.

Приємного апетиту!

Солянка Солянка з картоплею і сосисками Солянка з ковбасою Солянка з ковбасою і сосисками Солянка з ковбасою, картоплею і огірком Солянка з копченою ковбасою