Солянка так називається, тому що в ній поєднується багато різних продуктів. Від виду і кількості компонентів залежить аромат і смак супу. На свій розсуд ви можете додати або виключити з рецепту ті чи інші продукти.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сосиски – 2 шт.
- Копчена ковбаса – 50 – 70 гр.
- Картопля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 3 – 4 шт.
- Приправа для м’яса – за смаком
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Як приготувати солянку без томатної пасти? У каструлю налийте воду і поставте її на вогонь.
Овочі помийте і очистіть від шкірки. Картоплю наріжте кубиками і покладіть в каструлю.
Сосиски наріжте кружечками, копчену ковбасу – невеликими смужками, покладіть їх у каструлю.
Солоні огірки натріть на крупну тертку, це можна зробити прямо над каструлею.
Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте півкільцями.
На рослинному маслі обсмажте моркву з цибулею до золотистого кольору. Перекладіть зажарку в каструлю.
Доведіть вміст каструлі до кипіння, додайте подрібнений часник, дрібно нарубану зелень, спеції, при необхідності посоліть суп.
За бажанням можна додати оливки і каперси. Варіть ще 8-10 хвилин. готовий суп можна подавати до столу зі сметаною.
Приємного апетиту!
Солянка Солянка з картоплею і сосисками Солянка з ковбасою Солянка з ковбасою і сосисками Солянка з ковбасою, картоплею і огірком Солянка з копченою ковбасою